Vállalkozást indítanál?

Válaszd korszerű online könyvelési és tanácsadási szolgáltatásunkat!

Kft-k, Bt-k könyvelése

Egy új vállalkozás létrehozása izgalmas és tele van kihívásokkal! Egy cég megalapítása az első lépés az üzleti siker felé. Nagy lépés, melyet nem szabad, de nem is kell egyedül megtenni. Rengeteg útvesztővel találod szembe magad a jogszabályok kesze-kusza világában.

Az üzleti céljaid megvalósításához a megfelelő vállalkozási és adózási forma kiválasztása csak a kezdet.

Vállalkozás indítás előtt, értelemszerűen, az a legfontosabb kérdés, hogy melyiket érdemes választanunk az egyes vállalkozási és adózási formák közül. Ezzel kapcsolatban az alábbi szempontok alapján kezdhetjük meg a vizsgálódást:

 • Mi lesz a vállalkozás fő tevékenysége – szeretnénk-e nyitni más területek felé is a későbbiekben?
 • Melyik vállalkozástípus illik a választott tevékenységhez?
 • Mennyi bevétellel és költséggel számolhatunk a vállalkozást illetően?
 • Mekkora összeget tudunk induláskor befektetni?
 • Egyedül vállalkoznánk, vagy másokkal együtt fognánk bele valamibe?

Ahogy az üzleti kultúra egyre nagyobb teret nyer és egyre magasabb színvonalon jelenik meg, úgy egyre több mikro- és kisvállalkozás jut arra a helyes meglátásra, hogy üzleti tervezés, üzleti terv írás nélkül szinte lehetetlen célba érni. Azok a vállalkozások, akik tervezés nélkül próbálják megvalósítani céljaikat, rendszerint egyáltalán nem, vagy a tervezett idő és költségkeret többszörösén tudják elérni azokat. Pedig ezt a játékot profitra játsszák.

Szívesen segítünk a tervezésben, hogy tud, milyen költségekkel számolj. vállalkozásod elindításakor. Alapos, megfontolt indulással sok kellemetlenségtől megkímélheted magad, amelyek később akár jelentős költségeket is jelenthetnek. Segítünk kiválasztani a vállalkozásod számára legoptimálisabb cégformát, adózási módot, megkönnyítve az indulást. A gondos, hozzáértő tervezés révén a vállalkozásod biztos alapokkal lép az üzlet világába.

A vállalkozás-indítási tanácsadás díja egyszeri 39 900 Ft + áfa

 

Könyvelési szolgáltatásunk

Mi a könyvelés?

A könyvelés a múltban történt gazdasági események rögzítése. A könyvelő feladata, hogy a vállalkozás bizonylatait, számláit a számviteli törvény előírásai szerint olyan zárt rendszerben rögzítse, amelyből elkészíthetőek azok a bevallások, analitikák, amelyeket a hatóságok felé be kell nyújtani. A könyvelő az így feldolgozott bizonylatok alapján tudja megmondani a vállalkozónak, hogy a cégnek mikor, mennyi a fizetendő adója, mennyi a pénztár egyenlege, mennyi követelése vagy kötelezettsége van más vállalkozásokkal szemben, és ami a legfontosabb, mennyi profitot termel.

Ha egy fejlődni képes céget építesz, olyan könyvelőre van szükséged, aki nemcsak lekönyveli a tételeket, hanem javaslatokat tesz, milyen költségeken lehetne spórolni, milyen adókedvezményekkel élhetsz. Egy sokoldalúan képzett könyvelő feldolgozza a cég adatait, és ezekből az adatokból nagyon hasznos döntéstámogató riportokat, jelentéseket készít.

Teljes körű szolgáltatás

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal Kft-k, Bt-k részére nyújtunk teljes körű számviteli szolgáltatást. Ennek keretében segítséget adunk:

 • vállalkozás ügyviteli folyamatainak kialakításában
 • a belső szabályzatok elkészítésében
 • elvégezzük a bizonylatok naprakész könyvelését
 • benyújtjuk az adóhatóság részére az adóbevallásokat
 • rendszeres kontrolling riportot készítünk a vállalkozás vezetése részére a társaság pénzügyi helyzetéről
 • közreműködünk hitelkérelmek, pályázatok összeállításában
 • elkészítjük a szükséges statisztikai adatszolgáltatásokat
 • összeállítjuk az éves beszámolót.

Papírmentes könyvelés – gyors, olcsó, és hatékony!

*

Ne pazarold feleslegesen az idődet, légy hatékony az időgazdálkodásban is! Képzeld el, hogy nem kell a számlákkal bíbelődni, kinyomtatni, rendezgetni, és minden hónapban elvinni a könyvelőhöz. Mennyi időt, és pénzt takarítasz meg, mindezt egy egyszerű folyamat bevezetésével.

*

A mai kor igényeihez igazodva kiépítettük az ügyfelekkel történő elektronikus kapcsolattartás rendszerét. A bizonylatokat cégünk által üzemeltetett felhő tárhelyre töltheted fel számítógépedről vagy telefonodról, de akár e-mailen keresztül is elküldheted. Kérd a számláidat közvetlenül az általunk megadott e-mail címre, hogy bekerüljön a felhő tárhelyedre, és mi majd sorba rendezzük.

*

Bankszámládat is küldheted elektronikusan pdf-ben, excelben, de mi is szívesen lekérjük az ebankból. A dokumentumok átadására kifejlesztett program segítségével a zsebedben hordhatod irodádat, hiszen telefonról bármikor elérhető. Az automatikus számlatovábbítás legfőbb előnye, hogy a számla a kiállítást követően akár pár perc leforgása alatt eljut hozzánk, így igény esetén azonnal le is könyveljük.

Miben vagyunk mások, mint a többi könyvelőiroda?

 • Gyorsaságra és profizmusra törekszünk: A bejövő kérdéseket/megkereséseket kiemelten gyorsan és szakszerűen megválaszoljuk.
 • Közérthető nyelven kommunikálunk: A szakmai állásfoglalásokat mindig közérthető nyelven írjuk meg. A jó együttműködés alapja, hogy közös nyelvet beszéljünk. Ehhez nem kell más, mint érthetővé tesszük a könyvelést és az adózást.
 • Naprakész könyvelés a gyors és hatékony üzleti döntések érdekében: Törekszünk arra, hogy a mai felgyorsult világunkban minél inkább naprakész könyveléssel, bérszámfejtési szolgáltatással tudjunk támogatni, hogy aktuálisan lásd a könyvelési, bérszámfejtési és pénzügyi adatokat, valamint bármilyen kérés/kérdés esetén számíthatsz ránk.
 • Személyes és online konzultációkkal együtt gondolkozunk: Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes/online konzultációkra, ahol a cég jelenlegi működése és jövőbeni terveinek átbeszélése alapján egyedi megoldásokat javasolunk/tanácsolunk. A cél az adózási, munkaügyi és adminisztráció gördülékenyebb és eredményesebb kivitelezése.
 • Iratmintákkal és szerződésmintákkal is támogatjuk a munkád: Mindennapjaidat különféle típusú irat-, szerződésmintákkal, segédletekkel egyszerűsítjük meg
 

A legjobban akkor tudunk együttműködni, ha…

 • Neked is fontos, hogy a ne „csak könyvelést”, hanem nyugalmat és élményt is kapj azzal, hogy ránk bízod a pénzügyeidet. Mi nemcsak megismerjük az igényeid, hanem törődünk is azokkal.
 • Igényled a professzionális és minőségi könyvelői szolgáltatást.
 • Személyre szabott, egyedi adózási megoldásokat keresel.
 • Igényled az őszinte és egyenes üzleti kommunikációt – mert csak ez vezet a fejlődés útjára.
 • Precíz és megbízható vagy, mert ez számodra is fontos.
 • Korrekt vagy a saját munkatársaiddal és az üzleti partnerekkel.
 • Fejlődésorientált és innovatív vagy.
 • Jogszabálykövető vagy, de mindig a legjobb legális adóstratégiai megoldásokat keresed – ahogyan mi magunk is.
 • Ha céged fejlődésére tudsz időt és kellő figyelmet fordítani

 

Számunkra is fontos a jó együttműködés, hiszen eredményeket is csak akkor tudunk elérni, ha minden flottul megy.

Éppen ezért felajánlunk egy 15 perces kötelezettség mentes konzultációt, ahol kiderül, hogy működik-e köztünk a kémia.

Amennyiben ennél többre vágysz kérd tanácsadási szolgáltatásunkat.