civil szervezetek

                  Civil szervezetekre szakosodva                       Alapítványok, Egyesületek, Szövetségek és Szakszervezetek részére nyújtunk teljeskörű számviteli szolgáltatást

Alapítványok, egyesületek és egyéb civil szervezetek könyvelése

Úgy gondolod, céljaid megvalósításához egy civil szervezet lenne a legalkalmasabb?

Nekünk szívügyünk a civil szervezetek könyvelése, ezért tisztában vagyunk azoknak minden apró részletével az alapítástól a teljes könyvelésig. Az alapítványok, egyesületek számvitele sok mindenben más, mint a cégeké, de sok mindenben azonos is. Nonprofit és fórprofit társaságokat is könyvelünk, ezáltal tisztában vagyunk a kettő közötti különbségekkel.

Ha még csak tervezed a civil szervezet alapítását, akkor már most vedd igénybe átfogó tanácsadásunkat, hiszen már az alapító okirat elkészítése előtt olyan fontos dolgokat kell meghatározni (pl. az alapítvány céljai), melyek az igénybe vehető adókedvezményeket is behatárolják. Dönts jól, hogy jól járj!

alapitvany

 

 

Alapítványok, egyesületek és egyéb civil szervezetek könyvelése

 

 

Szeretnéd biztos kezekben tudni könyvelésedet?

Többéves szakmai háttérrel tisztában vagyunk vele, hogy a civil szervezetek gazdálkodása merőben eltér a „hagyományos” cégek vagy vállalkozók gazdálkodásától, és a jogszabályok sűrűjéből nehéz kihámozni a kötelezően előírt és a megengedő, segítő intézkedéseket. Ezért elengedhetetlennek tartjuk ügyfeleink rendszeres tájékoztatását, a gyakorlati segítségnyújtást és az együtt gondolkodást.

egyesulet

Ha már büszke tulajdonosa vagy egy civil szervezetnek, de még lenne mit javítani rajta, hogy valóban gazdaságos legyen a működése, akkor is tudunk segíteni.

Bármikor felhívhatsz minket, ha fölmerül egy kérdés a szervezeteddel kapcsolatban, de be is sétálhatsz hozzánk, az irodába, ahol egy finom kávé vagy tea mellett részletesen át tudjuk beszélni a problémákat és garantáltan megtaláljuk a megoldást is.

Kollégáinkkal célul tűztük ki, hogy a civil szervezetek könyvelésének minden csínját-bínját elsajátítjuk, hogy nálunk minden kérdésedre megkapd a választ! Közhasznú és nem közhasznú alapítványok, óvodák, iskolák, sportegyesületek, szakszervezetek részére nyújtunk teljes körű pénzügyi-számviteli szolgáltatást. Éppen ezért rendszeresen járunk továbbképzésekre, a számviteli, adózási és jogi változásokat napi szinten követjük.

Számíthatsz ránk pályázatok keresésében, 1% regisztrációban, a kapott támogatás felhasználásának gazdaságos megtervezésében, és az ehhez kapcsolódó szabályos elszámolások elkészítésében. Bevallásaid, év végi beszámolóid időben elkészülnek, képviselünk a hatóságok előtt, szükség esetén részt veszünk a közgyűléseken, hogy a felmerülő kérdéseket azonnal megválaszoljuk. Sőt a napi ügyvitelhez is hasznos tanácsokkal szolgálunk.

A jövő a digitális könyvelőirodáé, ezért mi is törekszünk a korszerű informatikai megoldásokra.

Ha megszületett a döntés, kéznél van a segítség.

Rákné Nyíri Andrea

valódi segítség a könyvelésben