Könyvelési díj

A könyvelési díj kialakításánál fontos szempont a vállalkozási forma, a bizonylatok mennyisége, a könyvelési tételek száma, bonyolultsága, az alkalmazottak létszáma, a bevallások fajtája és gyakorisága, egyáltalán maga a nyújtott, fentebb ismertetett szolgáltatás tömeg.

Szolgáltatásunkról számlát adunk, ügyfeleinkkel szerződést kötünk, munkánkért szerződés által rögzített módon anyagi felelősséget vállalunk.

A könyvelési díj minden esetben egyedileg, az ügyféllel egyeztetve kerül kialakításra, az itt közölt díj tételek csupán tájékoztató jellegűek. A díj kialakításánál figyelembe vesszük, hogy a cég kezdő vagy folyamatosan működő vállalkozás, visszamenőleg kell-e könyvelnünk, esetleg ellenőrzést kell végeznünk egy adott évre. Díjaink kialakításánál fontos szempont a könyvelt bizonylatok, tételek és a létszám nagysága, rendezettsége, a bevallás gyakorisága, ám figyelembe vesszük az elmúlt évek könyvelési bizonylatait valamint a mérleg főösszeget is (anyagi felelősségünk okán).

Az éves bevallás, az éves mérleg és beszámoló, továbbá az évközi bevallások elkészítéséért plusz egy havi díjat számítunk fel évente egyszer.

Mindenképpen javasolunk egy személyes megbeszélést, egy személyes találkozást, mert a tapasztalataink azt mutatják a személyes kommunikáció sokkal jobb támpont, mint egy weblapon közölt információ.

Áraink tájékoztató jellegűek:

 

Egyéni vállalkozók 10.000 Ft-tól/hó
Bt, Kft kettős könyvelés 15.000 Ft-tól/hó
KATA –ás vállalkozások  5.000 Ft-tól/hó
EVÁ-ás egyszeres vállalkozás 5.000 Ft-tól/hó
Alapítvány, egyesület 15.000 Ft-tól/hó
KOZ bevallás elkészítése 3.000 Ft-/db
Bérszámfejtés  2.000 Ft/fő/hó
Belépés, kilépés dokumentáció elkészítése 3.000 Ft/fő/alkalom
SZJA bevallás bruttó 4.000 Ft-tól /db
Éves bevallások elkészítése  1 havi  könyvelési díj
Zárás minimum díj egyéni vállalkozók 15.000 Ft
Zárás minimum díj kettős könyvvitel 25.000 Ft
Havi ÁFA gyakoriságra történő áttérés + 2.000 Ft
Pénzforgalmi ÁFÁ-ra történő áttérés + 2.000 Ft
Adótanácsadás, NAV előtti személyes képviselet 5.000 Ft/óra

 

Éves bevallást 1 havi könyvelési díjnak megfelelő összegért készítjük el, de legalább a minimum díjért, ami egyéni vállalkozóknál 15.000,-, társaságoknál 25.000,-.
Egyéb feladatok megegyezés szerint.